Fetita, 3 luni

NumeDaisy, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 11 luni

Daisy a fost gasita sub o masina din curtea blocului in care locuiesc.
Este o fetita jucausa, foarte lipicioasa, iubitoare si mancacioasa. Este invatata la litiera, iar in momentul de fata o tin sub tratament pentru laringita, a fost spalata si deparazitata extern, urmeaza sa o deparazitez si intern. Schema pentru vaccin inca nu a inceput-o, dat fiind ca este inca prea micuta.
Se cauta adoptator responsabil, la apartament si cu plase la geamuri. Se intelege cu alte animalute, nu ii este teama nici de caini si nici de alte pisicute.
Se intocmeste contract pentru adoptie. Nu pentru ca am cerinte deplasate, nu voi solicita apeluri video zilnice, vizite periodice la domiciliu sau alte deranjuri. Vreau doar sa ma asigur ca ajunge pe maini bune si mai ales nu inapoi pe strada. Persoana potrivita va intelege cu siguranta grija mea si daca pot sa primesc o poza ocazional cu ea, eu sunt in regula, macar pana ajunge la maturitate (1 an).
In cazul in care esti la prima pisicuta, ai nevoie sa stii urmatoarele:
– pana la varsta de 1 an sunt foarte energice si dependente de stapan, ceea ce inseamna ca sunt destul de jucause si in lipsa atentiei este posibil sa miaune pe la usi pana o primesc.
– au personalitati diferite, unele sunt mai distructive altele mai putin sau chiar deloc, deci ne asumam ca pot sa isi ascute gherutele de vreo canapea sau sa roada un cablu. Toate se rezolva daca sunt distrase cu jucarii, exista inclusiv panouri concepute din materiale speciale de care sa isi ascute gherutele.
– pisicile se toaleteaza singure si chiar daca ni se par murdare, nu necesita baie decat daca au probleme de natura bucala si nu se pot spala singure ori se intampla sa se manjeasca de ceva ce nu pot spala singure (praf, pamant etc).
– in general le cade blanita dar in special vara si iarna, se recomanda periatul macar saptamanal sau picaturi de ulei de somon (cantitatea exacta se discuta cu veterinarul).
Telefonul il voi avea mereu alaturi, voi fi disponibila oricand pentru orice intrebare sau sfaturi legate de comportament ori alte situatii.
O voi aduce personal, cu litiera, hrana uscata si umeda + jucariile ei preferate.
O iubesc enorm insa din pacate ca nu am suficient spatiu pentru ca inca o pisicuta si este egoist din partea mea sa o tin si sa nu ii pot oferi toate conditiile de care are nevoie.
Va rog sa ma contactati prin sms sau whatsapp.



Completează mai jos formularul de adopție pentru Daisy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773887745


Formular de adopție