Selma și CONJUNCȚIA Venus-Jupiter-Lună (rasa Tabby, tigrată, punctată, cafenie, mărunțică)

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 11 luni

Oare ce-i va aduce CONJUNCȚIA acestei pisicuțe?

Nu șoricei, nu undițe, nu lasere, dar nici frunze și ploi în frig afară nu-și dorește Selma… Tocmai a aflat de Conjuncția Jupiter ‒ Venus ‒ Lună și vrea chiar aceste planete… ca să le alinieze ea însăși frumos și pe oamenii buni sub ele, în așa fel încât să afle de ea și să și-o apropie pe viață…
Selma a avut planetele aliniate greșit timp de un an și jumătate (pui pierduți în subsoluri, hrănită pe ascuns, alungată de pe mașini, bătută de alte pisici).
Selma are blănița tigrată în puncte, cu inflexiuni cafenii, scurtă și extrem de fină, nu-i cade deloc, iar bărbia e albă, cu un desen zâmbitor al buzelor. Este o pisicuță mărunțică, silențioasă, gingașă, elegantă, discretă și cuminte, privește cu inteligență direct în ochi și anticipează manevrele omului. Îi place să fie periată și mângâiată și se așterne imediat torcând să-și primească partea de afecțiune.
Este deosebit de grijulie la litieră (nu scormonește zgomotos, nu aruncă și nu sare cu nisip, pășește atent și insistă să acopere bine, chiar intră să acopere după alte pisici).
Cine se simte îndemnat de planete să o cunoască pe Selma?



Completează mai jos formularul de adopție pentru "Selma și CONJUNCȚIA Venus-Jupiter-Lună (rasa Tabby, tigrată, punctată, cafenie, mărunțică)" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744650038


Formular de adopție