2 pisici (F,sterilizate) adorabile cauta stapani in TM

NumeEli si Fla, Femela
Localitate Timisoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 2 ani

2 pisici (F, sterilizate) pufoase si adorabile, pentru adopție în Timișoara!!
Se dau doar impreuna, deoarece sunt atasate una de cealalta, chiar si pe strada au stat doar impreuna 🥺🥰

Ambele sunt ft ft cuminti si iubitoare, dar pt ca au stat mult timp pe strada, e nevoie de multa rabdare si iubire pt a le castiga increderea 🥺

Cea gri este mai timida, dar ii place sa stea in brate la mangaiat si chiar si sa fie mangaiata pe burtica🥰
E CEA MAI CUMINTE PISICA pe care am intalnit-o vreodata!!!
Este putin mai sperioasa ca sora ei, deci probabil va avea nevoie de “a safe place to hide” la inceput, pana se acomodeaza.

Cea neagra este mai jucausa, ii place sa se joace mai mult, dar e si cea care vina ea singura la mangaiat si sa ma trezeasca dimineata 😅 ii place sa fie tinuta in brate (cand are ea chef) si sa se joace cu bile din folie din aluminiu (her favourite:)) ).
Pt ca este jucausa, cea neagra si zgarie ocazional, dar doar din joaca.
Dar la inceput zgaria pt ca era speriata, deci nu as dori sa ajunga intr-o casa cu copii mici, deoarece nu stiu cum ar reactiona.

Acum, e timpul să plece la casa lor și își caută o familie responsabilă, care să le iubească necondiționat și care să le ofere o viață bună, lipsita de griji, frig și pericolele strazii (doar in interior).

Te rog gândește-te bine, analizează-ți viața și scrie-mi doar dacă îndeplinești condițiile de mai sus și ești conștient/ă că o pisică e o responsabilitate pe 10-15 ani.
Si cum spuneam mai sus, sunt cuminti si au atat de multa iubire de oferit, dar e nevoie de o persoana care sa aiba rabdare cu ele, pt a se simti in siguranta.



Completează mai jos formularul de adopție pentru Eli si Fla sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0771218315


Formular de adopție