6 pitici abandonati..au fost alungati in locul unde se aciuasera si acum stau intr un loc neprielnic si pot muri oricand. Au o luna.

Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteURGENT!!!! SHARE VA ROG!!!!!!
Hop-top..suntem 6 pitici veniti pe lume acum o luna… Intr- o saptamana trebuie sa ne gasim un alt loc de stat, pentru ca in locul unde ne-am aciuat nu putem fi pastrati si am ajunge pe strazi…
Va rugam mult…. din tot sufletelul nostru sa ne ajutati sa gasim un camin unde sa putem creste si sa raspandim multa iubire, dragalasenie si veselie.
Share va rugam la pozele cu noi pana ne gasim un loc primitor…..
Si acum…. pozele cu noi si descrierea fiecaruia…
1. Mosulica – eu sunt un pitic cam slabit si am nevoie de mai multa ingrijire pana pot deveni un baietel mare, iubaret si torcacios. Am avut o conjunctivita urata care era sa ma lase fara vedere si inca nu ma pot hrani singur…. Intr –o saptamana- doua m –as face bine si as fi la fel de vioi ca fratiorii mei…
2. Ochisor – eu sunt zvapaiat si curios.. desi nu vad inca bine cu un ochisor (pentru ca am fost zgariat de un fratior cand eram mai pitic ca acum)… Pana se vindeca pleoapa ma uit la voi cu un singur ochisor curios si va rog sa ma luati acasa pe mine si pe fratiorii mei.
3. Mieunel – eu sunt un piticot gri, alintat si curios… Am avut si eu o conjunctivita usoara. Acum am primit picaturi si sunt aproape vindecat…. Desi sunt atat de micut va pot oferi afectiune multa…multa..multa … Pe cuvant de mustacios!
4. Nazdra – eu sunt un nazdravan si sunt tare curios sa explorez tot ce este in jur. As vrea un camin primitor si un stapan ca sa pot explora mai mult in siguranta.
5. Dolo – eu sunt un pitic dolofan si iubaret… am nevoie de un camin sa pot creste mare si sa torc linistit si fara griji…
6. Nasuc- eu sunt un curios si imi bag nasucul peste tot… As vrea un stapan iubitor si o canapea sub care sa-mi bag nasucul si sa imi ascund jucariile.
Adresa de email:
Telefon:

dolo-si-nasuc
mieunel
mosulica-si-ochisor

Completează mai jos formularul de adopție pentru "6 pitici abandonati..au fost alungati in locul unde se aciuasera si acum stau intr un loc neprielnic si pot muri oricand. Au o luna."


Formular de adopție