4 PISICI CRESCUTE IN CASA AU NEVOIE DE FAMILII NOI

NumeMilka, Puf, Smeagol, Chaplin, Mascul
Localitate Braila
Telefon 0757116238
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EtichetePentru ca se apropie Mos Craciun, iar un singur bradut nu ajunge la 4 pisici, aceștia au decis ca au nevoie de casute noi, deoarece deja o cunosc în întregime pe cea în care locuiesc acum, si trebuie sa isi exerseze incontinuu simțul de aventurieri.
Toti sunt frati, au fost iubiti si crescuti in casa cu mult drag din prima zi, 18 iunie 2018, iar azi a venit ziua cea mare: sa se despartă de mamicuta lor.
Ei speră ca vor ajunge la oameni iubitori, dispuși să își dedice tot timpul acestora, pentru ca ei asa s-au obișnuit (sunt pisici, deci cam astea sunt pretențiile lor)
Pana acum, am observat la toti că au o slăbiciune pentru cearceafuri, obiectele mici le sunt inamici, de aceea le elimina ori de câte ori au ocazia, si sunt dispuși să facă cele mai amuzante lucruri la orice ora din zi.
În cazul în care prezintă interes, aceștia vin insotiti cu câteva “instructiuni de utilizare” cu privire la cele mai accesibile locuri de unde se poate procura mâncare pentru aceștia s.a.m.d.
Daca vor fi adoptati, trebuie precizat in avans faptul ca in primele zile nu vor avea comportamentul menționat deoarece se vor afla într-un loc nou, necunoscut de acestia, departe de mămică si ceilalti fratiori, de aceea este nevoie de putina răbdare ca acestia pana se acomodeza cu noua situație.

Adresa de email:
Telefon: 0757116238

Completează mai jos formularul de adopție pentru Milka, Puf, Smeagol, Chaplin sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0757116238


Formular de adopție