3 pisoi frumosi foc dar fara noroc

NumeNu are un nume, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0701270480
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteO pisica din jurul blocului a nascut 3 pisoi frumosi foc, dar saraci o sa creasca pe strada daca acolo nu exista un suflet mare sa ii adopte. Sunt foarte jucausi, au in jur de 7, 8 saptamani dar nu au noroc, mi se rupe sufletul sa ii vad asa amarati si nemancati.. eu fac tot posibilul sa ii ajut cu papica dar nu pot mai mult… daca doresti sa adoptezi unu dintre ei, sa ii salvezi viata, ei iti vor umple casa de iubire.

As adopta eu, dar nu am posibilitati financiare asa ca apelez la cineva cu un suflet bun care cauta iubire neconditionata. Te rog eu daca citesti aceasta postare, vino macar sa ii vezi cat sunt de frumosi.. nu ii respinge doar fiindca sunt ai nimanui si stau pe strada. Unul este tigrat, altu este o combinatie de alb cu negru si cel de al treilea este alb cu cap tigrat si cu pete gri.

Nu stiu cat de mult conteeaza cum arata..pana la urma sunt suflete care au nevoie de iubire. Eu stau in sector 6, zona Crangasi. Contactati-ma cand doriti, nu conteaza ziua si nici ora. Daca doriti sa ii vedeti v-as fi foarte recunoscatoare. Oferiti-le o sansa la o viata frumoasa.

Adresa de email:
Telefon: 0701270480


Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu are un nume sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0701270480


Formular de adopție