2 extraterestrii pufosi

NumeNu au nume inca,
Localitate Bucuresti Craiova
Telefon 0769336150
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteIn iarna aceasta am reusit sa adapostesc o pisicuta care urma sa fete. A tot venit pe la usa mea pana cand a avut curajul sa intre in casa si sa stea la caldura.
In data de 2 aprilie au venit pe lume 4 pisoi frumosi 2 negri si 2 tigruti. Au fost cele mai frumoase saptamani vazandu-i crescand inca din prima zi.

Din pacate nu pot sa pastrez puisorii deoarece va trebui sa ma mut iar tatal meu nu are cum sa ii ingrijeasca. Asa ca m-am gandit sa le ofer sansa de a avea o familie grijulie si doritoare de a adopta o pisicuta de aproape 2 luni.

Dintre cei 4 au mai ramas doar cei 2 tigruti care sunt mai adorabili decat orice! Au pofta de joaca si mereu foarte cumintei, nu fac prostioare prin casa, de asemenea sunt sanatosi si urmeaza sa viziteze veterinarul din nou pentru a ne asigura ca sunt in stare buna ca la inceput.
Cine doreste sa adopte un pisoias nu ezitati sa ma contactati! Va pot trimite si inregiatrari cu micutii si mai multe poze pentru a-i vedea mai bine.
Adresa de email:
Telefon: 0769336150Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu au nume inca sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0769336150


Formular de adopție