100% Negrutz e in cautarea Ta ❤️

Localitate Bucuresti
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Eu sunt Negrutzul, un motanel complet negru, de aproximativ 10 luni. Am fost gasit la o scara, abandonat cu un plic de mancare si coada rupta. Acum sunt bine, osul cozii s-a sudat, iar, ca sa am sansa la o viata mai buna, mi s-a facut carnet de sanatate, am fost castrat, deparazitat intern si extern de doua ori si testat negativ (hiu! 🤗) de toate bolile grave pisicesti pentru care exista teste (ex: giardia, coronavirus, leucemie sau SIDA felina). Din fericire, nu am nimic, sunt curat ca lacrima & numai bun de adoptat.

Nu stiu de ce am fost abandonat, veterinarul a spus ca e posibil sa fi cazut de la un balcon sau sa fi fugit si sa fi dat masina peste mine (de unde ar putea fi explicata coada rupta), dar cert este un lucru: imi plac oamenii si ador sa ma joc cu orice: soricei, undite, mingiute … Recunosc si ca slabiciunea mea o reprezinta piciorul cu papucul tau, asa ca ar fi bine sa ai niste papuci zdraveni 🤭 Si mai am o slabiciune – pasarile, deci te rog sa nu ai pasari in casa :D. Aici, unde stau temporar, sunt pasari si efectiv imi sclipesc ochii cand le vad :D

Caut o familie sau o persoana care sa ma iubeasca si sa nu ma mai abandoneze niciodata. Si cu balconul inchis sau macar cu plase de tantari la geamuri si fara pasari (sau, daca ai pasari, sa nu am acces la ele).

Esti tu dragostea vietii mele? ❤️

Daca da, suna-ma sau scrie-mi la nr. de tel. 0720115643 (Bucuresti).

Negrutul