💔Nu toți vor avea parte de fericire, dar toți au dreptul sa spere

NumeNerra, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EtichetePrintre ei se afla și Negrutza. O pisicuța ce s-a născut și a trăit în strada aprox 3 ani, pana în momentul în care a fost bătută de i s-a tăiat respirația (pe motiv ca risca sa zgârie masina pe capota căreia se tot așeza pt a se încălzi pe timp de iarna). A fost luata de către o persoana ce a fost martora la eveniment și dusa la veterinar unde a primit îngrijirile necesare (din fericire, nu sunt repercursiuni). Toat aceasta, i-a oferit ulterior și adăpost, însă starea de sănătate precara nu-i permite a o păstra (necesita internări frecvente, iar ea este nevoita sa stea singura cu zilele/săptămânile).

In ciuda faptului ca Negrutza este de o blandete ieșita din comun, foarte liniștită și peste masura dornica de afecțiune, ea risca sa ajungă inapoi în strada. Nu a avut deloc o viata ușoara, nici nu s-a bucurat de stabilitate, și chiar dacă a avut un acoperiș deasupra capului, a fost mai mult singura.
Este un suflet ce are mult de oferit și pe atât de mult spera la un gram de fericire..

Bucuresti ~ Apartament ~Balcon închisCompletează mai jos formularul de adopție pentru Nerra sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție