14 Apr 2011

Vreau un pisoi pufos
Vreau sa adopt un pisoi pufos,metis de persan sau birmanez.Sunt din Bucuresti si de curand m-am mutat in casa noua,dar ne lipseste un sufletel mic de care sa avem grija.

3 raspunsuri

bravo,halal,pufos?toti pisoiasii sunt pufosi;ma umfla risul-plinsul de atita ipocrizie

Fiica mea care locuieste in Bucuresti are 3 motanei Birmanezi de aproape 2 ani foarte frumosi, educati si cuminti pot sta singuri fara probleme. Fiica mea ii iubeste foarte tare nu ar renunta la ei dar este nevoita sa plece din tara, dupa pasti, sa lucreze si nu ii mai poate tine. Dorim sa-i dam la o persoana serioasa care iubeste foarte tare pisicutele si pe care sa le ingrijeasca.
telefon de comtact 0745.08.25.95 sau 0745.18.00.48

Am 4 pisoi birmanezi din mama birmaneza si motan alb angora turceasca, toti au ochii albastri si au varsta de 3 saptamani. daca vrei sa adopti vreo unul contacteaza-ma la 0723 187 028, sau pe email si o sa trimit poze maryange07 yahoo comEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.