23 Sep 2012

Vine frigul cel nemilos

Acesta pisica a fost adoptata

Suntem 2 pisicute,care am pasit cu stingul in viata:prima pisicuta,a fost si ea f. micuta cand a fost aruncata impreuna cu surioara ei,imtr-o zi rece si ploioasa.Erau asa de mici,murdare si zgribulite,era februarie si nu am putut trece mai departe decit cu ele in brate.I-AM pus numelePISUT,ACUM ARE CAM 9-10 LUNI,este sterilizata,frumoasa cu ochii verzi si ar avea mare nevoie de o casuta a ei,acum ea facind parte dintr-o familie mai mare de pisicute care si ele au fost tot abandonate,o casuta unde sa manince pe saturate,fara frica ca celalalt ii va lua mincarea,o casuta unde sa aibe si ea parte de o bucatica mai buna.Va rog cine are un suflet mare si iubeste pisicile sa-i acorde o sansa mai buna,noi facem mult ptr. ele dar ia ginditi-va cum este sa hranesti si ingrijesti mai multe animale.Icerc sa le gasesc stapini iubitori,asa cum am mai gasit plna acum la mai multe pisicute care au avut niste sanse deosebite.PISUT,a trait pina acum la curte si deci ar fi ideal aceasi locatie.Se afla in jud. Prahova,asiguram transportul la distante rezonabile,chiar in judetele limitrofe,numai sa-i fie ei bine.
2.CEA de-a doua pisicuta,este un puiut mic,cam 2-3 luni,nu este spectaculoasa,este asa cum se vede in poza,dar este vioaie si de cand a aterizat in familia noastra,si-a asumat raspunderea de a avea grija de 5 puisori de gaina,care si ei sunt tot albi,dar sunt ceva mai mari decit ea si pe care ii crede fratiorii ei;nu-i slabeste din ochi si atunci cand puisorii ricaie cu inversunare in pamint si arunca toata tarina pe ea,se plictiseste si adoarme liga ei.Deci si aceasta mica puiuta are nevoie de stapini iubitori,vine frigul,noi locuim la bloc si aceste animalute traiesc la o locatie unde avem un mic sopron cu fin,dar iana este frig.Si ei ii asiguram transportul si toate cele.Cele 2 pisicute raspund la tel.0730313019.

Adresa de email :

Picture-622.jpg (1 MB)
Picture-622.jpg (1 MB)

Picture-629.jpg (1 MB)

Picture-629.jpg (1 MB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.