9 Aug 2010

Vaccinare motani

Buna ziua!Am 2 motani, de 4 si 6 ani, vaccinati, deparazitati, castrati si suntem inscrisi la un cabinet veterinar unde lucreaza in ture mai multi medici. Si…Anul acesta la vaccinare,celui de 4 ani i s-a administrat nobivac forcat pe 4.07 (dar i-au facut 2 injectii) si peste o saptamana rabies vaccine. Celuilat i s-a administrat in aceeasi zi (28.07) feline rhinotracheitis calici panleukopenia vaccine si rabies vaccine si medicul din acea zi (acelasi care il vaccinase in celelalte 2 dati si pe cel mic) ne cheam peste o saptamana pt rapel, adica pe 4.08 Din cauza unor probleme am ajuns azi, era alt medic, care ne-a spus ca la acest pisic rapelul nu este necesar, ca la celalalt, deoarece are un alt tip de vaccin. Dar, a zis ca va discuta si cu cel care facuse cele 3 vaccinuri si ne va anunta luni.Intrebarea mea este, au gresit undeva veterinarii. Pot fi pisoii afectati cumva. Este ceva incomplet? Deparazitarea le-a fost facuta in urma cu o luna cu
profender si stronghold, si cu 2 luni inainte la fel (cel mic a avut o parazitoza urata) si chiar si acum mai elimina viermi. Nu li s-a facut coproparazitologic, dar veterinarii spun ca viermi va mai elimina o perioada. Audreptate?Va multumesc!


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.