28 Aug 2012

URGENT!! Pitic, pisica adulta, linistita si foarte lipicioasa

Acesta pisica a fost adoptata

Au fost 8 pisoi adoptati din situatii nefericite de catre mine si mama mea, care a decedat in urma cu 6 luni. Acum sunt nevoita sa ii dau spre adoptie deoarce la mijlocul lunii septembrie voi parasi tara definitiv.

Pe Pitic am adoptat-o dupa ce unul din baieteii din blocul in care locuiam a venit plangand cu ea, fusese batuta si avea maxilarul dizlocat, desi avea doar o luna. Fratele ei murise, copii blocului l-au taiat pe burta pentru a vedea “ce are inauntru”. Avand in vedere starea in care era, si faptul ca era subnutrita si deshidratata, veterinarul ne-a sfatuit sa asteptam pana la operatie, pentru ca ea sa faca fata. Dupa ce si-a revenit complet maxilarul se sudase deja gresit, insa din punctul ei de vedere nu reprezenta nicio problema, manca cu pofta si nu avea dureri, asa ca am decis impreuna cu veterinarul ca este prea mare chinul pentru ea sa ii fie rupt maxilarul indreptat si lasat sa se sudeze in pozitia corecta, avand in vedere ca nu reprezinta o problema majora.

Adresa de email :

Pitic-2.jpg (1 MB)
Pitic-2.jpg (1 MB)

Pitic-3.JPG (1002 KB)

Pitic-3.JPG (1002 KB)

P1240644.JPG (1 MB)

P1240644.JPG (1 MB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.