22 Apr 2012

Un strigat de ajutor ! Va rog ajutati-ma!
Am trei pisici, pe care le iubesc ca pe sufletul meu. Ele sunt tot ce am. Sunt si cetatean maghiar. Stau aici, acasa in tara mea, la Bucuresti cu chirie. Trebuie sa plec din casa, joi dimineata. Abia peste o luna voi avea un alt apartament. In acest timp, nu am altceve de facut decat sa stau provizoriu, intr-un loc, unde nu sunt primita cu pisicile mele. Va rog, gasiti-mi o solutie, pana nu-mi pierd sufletul. Pentru o luna, atat.Nu am nici cum sa le transport am avut un accident si sunt cu un picior rupt. Nu mai am pe nimeni.Nu le pot parasi.Nu mai dorm noptile. Imi vine sa plang din 3 in 3 minue. Va implor ajutati-ma pentru luna asta. Altfel cred ca aici mor cu ele cu tot.Va implor. Imi pierd sufletul…Nu am alta solutie…Va rog …

3 raspunsuri

Buna ziua,
Incercati sa apelati la o asociatie de protectia animalelor. Gasiti pe google sau Facebook. Mult noroc sa gasiti pe cineva care sa va ajute 🙁

Buna ziua.

Am inteles ca si la Facultatea de Medicina Veterinara ar mai putea fi cazate, sau poate gasiti vreo pensiune care sa fie de acord sa le tina. Eu am deja un motan, si nu cred ca le-ar accepta.

Buna ziua.

Incercati si la Facultatea de medicina veterinara, se pare ca mai gazduieste animalute. Sau la vreo pensiune daca ar fi de acord sa vi le tina.
Eu am un motan si nu le-ar accepta.Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.