7 Sep 2010

Tutu – alb cu negru

Acesta pisica a fost adoptata

Nume: Tutu
Varsta: 4 luni
Eu sunt TUTU si sunt baiat dar raspund si la chemarea de Pis-Pis. La data de 2 septembrie 2010 am implinit varsta de 4 luni.
Sunt sanatos si curat , lucru confirmat de tanti doctor cand m-a examinat acum cateva zile la Clinica noastra careia i se zice veterinara . Acest lucru a fost confirmat si de nasica mea tanti Mariana , vecina noastra din bloc.
Daca in urma cu aproape patru luni m-am prezentat pe Internet gratie Asociatiei Cutu-Cutu , ca bebelus , acum sunt deja un tanar adolescent. Sunt sprinten , plin de imaginatie si imi place sa ma lupt cu fratele meu BOBITA care este de aceiasi varsta cu mine. Dupa cum bine observati din fotografia mea am fost inzestrat de la natura cu o blana in doua “culori “ , alb si negru.
Cred ca ma va place cineva , mai cu seama ca am si zestre si sunt si foarte educat. Am o cusca portabila si o tavita cu nisip granulat absorbant. In casuta portabila pot chiar sa dorm , dar pot si sa ma deplasez oriunde , la mare , la munte , la sfarsit de saptamana…
In privinta tavitei pot sa spun ca imi este de foarte mare folos pentru pastrarea curateniei. La acest capitol al educatiei pentru igiena , primesc numai note de 10 de cand am venit pe lume si pana acum. La alte capitole cum ar fi ordinea lucrurilor in casa se intampla sa mai gresesc. Impreuna cu fratele meu BOBITA escaladez diferite obiecte si cu siguranta daca perdelele nu ar fi stranse m-as da huta pe ele pana as obosi. Daca as avea o gradina , o curte , cred ca nu as mai intra in casa decat foarte rar. In orice caz as vrea sa ma fac folositor cu ceva . Stiu sa prind din zbor orice pluteste sau sa prind orice misca pe jos. Am o viteza de reactie foarte mare , ca o racheta.
Pe curand , TUTU

Adresa de email : ">

Eu sunt TUTU si sunt baiat dar raspund si la chemarea de Pis-Pis. .Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.