8 Mai 2012

Trei pisoi şi mămica lor îşi caută o casă

Acesta pisica a fost adoptata

Fernanda este cea mai iubitoare, blândă şi cuminte pisică din lume. În urmă cu câteva săptămâni a fost abandonată pe stradă, într-o cutie, împreună cu cei trei puişori ai ei nou-născuţi. I-am dus la noi la garaj – din păcate nu am avut unde altundeva să-i ţinem. Dar au fost feriţi de frig, de foame şi de alte pericole prin care ar fi putut să treacă pe stradă.

Zilele au trecut, puişorii au deschis ochii şi au devenit o gaşcă formată din două pisicuţe şi un motănel care îşi petrec zilele jucându-se şi alergându-se unul pe altul. Avem o domnişoară curioasă foc, căreia nu îi poate scăpa nimic şi care e interesată de tot ce se întâmplă în jurul ei; cealaltă domnişoară e timidă, cochetă şi delicată ca o mimoză :)) iar motănelul… deh! e băiatul pufos şi drăgălaş al familiei.

Fiecare dintre cei patru ar merita să locuiască într-o casă, împreună cu cineva care să-i iubească şi care să se poată ocupa de ei tot timpul. Aşa că, dacă îşi doreşte cineva să adopte măcar un membru al familiei sau dacă ştiţi pe cineva care şi-ar putea dori asta, vă rugăm să trimiteţi un mesaj pe adresa: .

Adresa de email :

6.jpg (84 KB)
6.jpg (84 KB)

5.jpg (53 KB)

5.jpg (53 KB)

3.jpg (61 KB)

3.jpg (61 KB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.