1 Iun 2010

Suparata pe o pisica, o femeie a luat felina si a aruncat-o in fantana din propria curte

Florica Stanciu şi-a vărsat năduful pe jurnalişti

Florica Stanciu şi-a vărsat năduful pe jurnalişti

Pentru că şi-a dat seama că a făcut un gest necugetat, femeia a intrat în fântănă ca să scoată pisica. S-a legat cu o sfoară de brâu şi a coborât în puţul adânc de şapte metri. A rămas înţepenită acolo şi a început să strige după ajutor. Ţipetele femeii au fost auzite de o vecină care a sunat la 112.

Stăpâna animalului, pe numele său Florica Stanciu, l-a aruncat în fântână deoarece a îndrăznit să mănânce un pui, care se plimba nestingherit prin curte. Imediat, şi-a dat seama de greşeala comisă. Aşa că a găsit o funie prin curte, s-a legat cu ea la brâu şi a coborât în puţul adânc de şapte metri. A rămas, însă, înţepenită acolo.

„Striga, cât o ţinea gura, <>. Când am văzut-o acolo, am crezut că înlemnesc de frică. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la pompieri“, spune îngrozită Maria Radu, vecina care i-a sărit în ajutor femeii de 53 de ani.

Până la sosirea echipelor de salvare, Florica Stanciu a fost scoasă din puţ de către finul său, care stă la numai câteva case distanţă.
Ilie Iosif de 54 de ani spune: „Credeam că va muri acolo asfixiată. Până la urmă, am prins funia şi am reuşit să o trag afară“

Supărată pe jurnalişti

Aventura Floricăi Stanciu din Ograda nu se opreşte aici. După ce a fost scoasă din fântână, femeia de 53 de ani, care a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, a făcut un spectacol de zile mari. Ea a fost supărată pe jurnaliştii prezenţi la faţa locului. Revoltată de prezenţa camerelor video şi a aparatelor de fotografiat, Florica, s-a dat în stambă.

„Ieşiţi afară din curtea mea, nenorociţilor, lua-v-ar dracu’ de idioţi. Toată lumea, afară de pe proprietatea mea“, urla, ca din gură de şarpe, în timp ce doi vecini o ţineau strâns de braţe, ca să nu se repeadă la jurnlişti.

Pentru că ameninătile sale nu au avut un ecou, Florica Stanciu i-a luat pe jurnalişti la pietre. A pus mâna pe doi bolovani şi a aruncat după ei. Din fericire, însă, nu a lovit pe nimeni.Sursa: Adevarul
2 comentarii

si pisica?

Dar pisica? Ce sa intamplat cu ea? a supravietuit?:O

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.