15 Oct 2010

SaMir si AmUna

Acesta pisica a fost adoptata

Aveau ochii abia mijiti cand i-am gasit aruncati intr-un sac de ciment legat la gura, in mijlocul campurilor de langa Branesti. Erau 6 bucati cat plama, miorlaicioase si tare flamande. Am luat sacul si nu stiam ce sa fac cu ei. Stiam ca puii asa mici nu pot trai fara mama lor. I-am luat acasa si am inceput „apoteoza” de salvare a micilor vietati. Cu o pipeta, apoi cu seringa si mai apoi cu un biberon pentru pisici.
Acum au 3 luni si vor stapini iubitori Samir- Regele Bizantului baiat alb cu pete negre si gris, usor pufos, seamana cu un Border Collie pisica. Foarte jucaus si energic si foarte iubitor; te cauta prin casa si daca ii raspunzi vine repede la tine direct sa te pupe si sa te dezmierde. Mai vrea la casa ei AmUna – diminutivul de la AmDoarUna – alba cu gri inchis (albastru de Rusia), cu o fatuca desenata simpatic si foarte iubitoare si torcatoare
Adresa de email : ">

Alba cu gri inchis (albastru de Rusia), cu o fatuca desenata simpatic si foarte iubitoare si torcatoareEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.