18 Dec 2010

Rodica poate fi un cadou deosebit de Craciun!

Acesta pisica a fost adoptata

Am fost „plasata” la usa „Prietenilor Pisicilor”, intr-o seara inghetata (miercuri seara – aprox -13 grade peste noapte!), intr-o cutie de carton in care nici nu ma puteam misca si era si intuneric total si am stat asa pana dimineata cand a venit tanti Mihaela la pisicutele din adapost…In cutia mea era doar un biletel:
„Va rog din suflet, primiti aceasta pisica la dvs. deoarece nu mai am posibilitatea sa am grija de ea. Este o pisica deosebita. O cheama Rodica, este sterilizata ai are 7 ani. Imi pare foarte rau sa o abandonez asa dar nu as vrea sa o stiu pe strada. Va rog din toata inima, aveti mila de ea si, cum va stiu, sunteti oameni de suflet, va rog sa aveti grija de ea. Va multumesc din suflet” – ATAT

Sunt tare trista si speriata si chem si plang si caut, nu inteleg ce mi se intampla iar celalte pisicute ma sperie – nu relationez decat cu oamenii si ma tin dupa ei ca un catel, vorbindu-le, asta atunci cand nu ma rog la usa sau nu stau la geam, asteptand sa vina cea care m-a crescut… Sunt cuminte, frumoasa, ascultatoare, linistita, foarte iubareata cu omul care e bland cu mine si-mi vorbeste, raspund la chemare si torc din toate puterile „motorasului” meu – as sti sa aduc mare bucurie in viata unei persoane mature, poate mai in varsta, calma, ca si mine!
Va rog sa veniti dupa mine – mi-e greu sa stau la izolator pentru ca speriata fiind de celelate pisicute – niste copii pusi pe joaca iar eu sunt o „batranica” – le marai si le scuip iar ele se supara pe mine… De sfioasa ce sunt nici nu pap, nici nu beau apa, nici nu folosesc litiera (ma abtin) decat atunci cand sunt singura (doar cu oamenii)…

Adresa de email : ">

Sunt cuminte, frumoasa, ascultatoare, linistita, foarte iubareata cu omul care e bland cu mine si-mi vorbeste, raspund la chemare si torc din toate puterile "motorasului" meEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.