23 Aug 2010

Refugiul Spike, Cernavoda
Daca am putea sa hranim cu sufletele noastre animalele din refugiul pe care incercam sa-l intretinem pentru ele, animalele noastre ar fi mereu satule. Din pacate, sufletul si intentiile noastre bune nu sunt de mare ajutor in lipsa resurselor financiare si a unei culturi si legislatii adecvate de protectie a animalelor. In prezent suntem intr-o situatie disperata si suntem nevoiti sa apelam mai mult ca oricand la bunavointa celor dispusi sa ne ajute din dragoste pentru animale.
Intrucat suntem constienti de lipsa de incredere, pe buna dreptate, de care “se bucura” marea majoritate a celor care solicita fonduri, va spunem ca noi primim cu recunostinta orice ajutor (mancare pentru animale, medicamente, materiale de constructii pentru reamenajarea tarcurilor, aparate de racire si congelare a produselor perisabile, paturi etc…), deci, nu numai ajutoare financiare (pe care putem sa le eliminam din solicitarea noastra, daca astfel reusim sa va convingem da faptul ca singura noastra preocupare sunt animalele de care incercam sa avem grija).
Mentionez faptul ca aceste ajutoare ne sunt necesare:
-in primul rand pentru a asigura bunastarea animalelor
-in al doilea rand, pentru a face fata unor posibile controale ale celor de la DSV, in conditiile in care orice neregula este speculata de autoritati pentru a-i sanctiona pe cei care se preocupa cu adevarat de protectia animalelor, in timp ce altii, care fac acest lucru doar cu numele, sunt lasati sa-si desfasoare activitatea nestingheriti. Scopul este, evident, administrarea cu rea-credinta a unor fonduri destinate sterilizarii animalelor sau intretinerii adaposturilor, fonduri care nu sunt folosite in beneficiul animalelor
-in sfarsit, pentru a reusi sa asiguram pe perioada iernii care vine un adapost adecvat animalelor din refugiul nostru
Cei care doresc sa ne ajute o pot face pe adresa “Asociatia pentru protectia animalelor “Spike”, Str. Avram Iancu, Tabara ACH-Cartier Columbia, Cernavoda, Jud. Constanta sau prin numerele de cont enuntate mai jos. Va multumim si va stam la dispozitie cu orice fel de elemente clarificatoare.
Doina Leseschi, Presedinte fondator Asociatia Spike
Tel.0733148173
email:
www.spikeprot.netfirms.com
IBAN RO17RNCB0116014855600001
IBAN RO87RNCB0116014855600002
IBAN RO60RNCB0116014855600003Sursa: Adoptiipisici.ro

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.