21 Iul 2010

Pufisor

Acesta pisica a fost adoptata

Motanelul PUFISOR este ultimul ramas din 4 frati gasiti abandonati, atunci cand erau de-o schioapa. 3 si-au gasit deja casute, si a mai ramas el, impreuna cu surioara lui adoptiva, pisicuta MAIA. Se inteleg foarte bine, se joaca impreuna si sunt ingrijiti , dar au nevoie de o casuta numai a lor. Ne-am bucura daca ar fi adoptati impreuna, dar ii dam si separat.
Pufisor este un ghem de veselie- alearga si se joaca toata ziua, dar cand este somnoros ii place sa se rasfete, torcand in brate. Are niste ochi superbi, care te inmoaie instantaneu. Este curat, educat, maninca bobite si conserva si a fost deparazitat intern si extern.
Va asteapta cu nerabdare sa sunati la tel.0731- 751943 sau sa scrieti un e/mail la .
P.S. Pisoiasul este in Ploiesti. Doritorii din afara Ploiestiului sunt rugati sa vina sa il ia, deoarece nu avem cum sa il transportam.
Adresa de email : ">

Se inteleg foarte bine, se joaca impreuna si sunt ingrijiti , dar au nevoie de o casuta numai a lorEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.