2 Feb 2013

Porto, motan 6 luni, timid, cuminte, foarte frumos

Acesta pisica a fost adoptata

Porto are aproape 6 luni si urmeaza a fi sterilizat foarte curand. Este foarte cuminte, timid, cu o blana de o culoare deosebita. Desi este foarte bine ingrjit, nu putem sa ii oferim un camin in adevaratul sens al cuvantului, intrucat eu si familia mea suntem deja posesorii a 4 pisici de 3 ani. Acum sat in gradina blocului mei, intr-o cutie improvizata.

As dori sa il dau spre adoptie unei familii serioase, responsabile,care sa accepte sa imi trimita din cand in cand poze cu el si care sa fie de acord cu incheierea unui contract de adoptie.

Intrucat este putin sperios si nu a fost tinut deloc in casa pana acum, as prefera sa fie adoptat de o familie care sa aiba rabdare cu el, care a mai avut poate pisica si stie cum sa ajute un motanel de 6 luni sa se adapteze.
Porto poate fi adoptat in Pitesti sau in Bucuresti. Pot asigura transportul lui in Bucuresti vineri seara sau in weekend.

Contact:
Tel:0740791948

Multumesc!
Adresa de email:
Telefon: 0740791948

P1010010
P1100004Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.