10 Mai 2017

Piticul Tyron – revine in forta!

Nume: Tyron
Localitate: Bucuresti
Mascul, 6-8 luni
Adaugat la data: 10 Mai 2017
Telefon: 0747689660
Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,
Processing your request, Please wait....

Uitati-va la acest urechila, un pisic ca oricare altul, nu?

Din pacate, nu….Tyron a fost gasit, cersind iubire, pe strazile aceluiasi Bucuresti. Urmarea pasii fiecarui trecator, nu voia mancare, voia doar sa fie bagat in seama.
Atentia atat de mult dorita nu venea, nu era pisoiul pufos si dragalas care sa fure atentia. Era un scheletel umblator, cu infectie la ochisori si murdar. Dezgustator pentru trecatori.

La momentul internarii cantarea 1,2 kg la varsta de 6-8 luni, avea infectie la ochisori si rinotraheita. A fost tratat, hranit si iubit. Dupa doar o saptamana a luat 1kg in greutate iar in prezent a scapat de rinotraheita si de infectia la ochisori (inca mai sunt un pic tulburi, dar nu ii afecteaza vederea si cel mai probabil isi vor reveni complet) si este atat de lipicios, respectuos si cuminte, incat….te topesti instant in fata lui.

Tyron merita o casa, nu este un pisic care sa ramana pe strazi, in mod clar nu se descurca in mediul asta si este o prezenta care ar insenina orice casuta.
Imi doresc din tot sufletul sa ii aduc fericire acestui suflet, intr-o casuta in care, ideal, nu ar mai fi pisici. Si nu pentru ca nu s-ar intelege cu ele, ci pentru ca este FIV pozitiv (fara semne clinice, probabil luata de la mami). Nu este motiv de ingrijorare, va spun din proprie experienta ca nu le afecteaza in niciun fel viata cat timp sunt ingrijiti.

Ba mai mult, vom „face cinste” cu castrarea atunci cand va veni momentul precum si cu suplimente necesare pentru a-l aduce in cea mai buna forma.

Este nevoie doar de un piept langa care sa toarca si un camin unde sa fie adapostit. Adoptia se va face prin contract de adoptie, in Bucuresti sau imprejurimi, ideal la apartament.

Tyron va roaga sa distribuiti pentru a-si gasi parintii mult doriti, pana atunci el va asteapta cumintel la cabinetul cu minuni, Praxis Vetlife.

Contact:
Anca Petre – 0747689660
Cristian – 0730471417
Adresa de email:
Telefon: 0747689660

Promoveaza aceasta pisica pe blogul tau! Copiaza codul HTML: