5 Mai 2011

Pisoi scosi la mezat – ultima serie

Acesta pisica a fost adoptata

Ma vad nevoita sa scot la „mezat” acesti patru puiuti, deoarece nu-mi mai permit sa tin inca o gasca de ghemotoace. Mama lor va fi castrata in momentul in care toti puiutii isi vor gasi o familie.

Despre micuti pot sa va spun ca sunt aproape intarcati si… nu stiu pe unde isi fac nevoile. N-am gasit nicaieri prin casa – si am cautat in cele mai ascunse cotloane, inclusiv sub si dupa paturi/dulapuri, chiar si dulapuri – vreo „bucurie” frumos mirositoare. Cred ca mama lor, Mitza de Rusia (ii spun asa fiindca are oarescene sange albastru, respectiv Alabstru de Rusia) are grija sa nu gasesc astfel de bucurii.
In ciuda descinderii princiare a distinsei lor mame, niciunul dintre pui nu seamana cu ea, dupa cum bine se observa. Insa va asigur ca sunt ai ei. Am asistat la nasterea lor in urma cu fix 1 luna.

Adresa de email :

Despre micuti pot sa va spun ca sunt aproape intarcati si... nu stiu pe unde isi fac nevoileEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.