23 Aug 2010

Pisoi de doua luni si un pic, baiat si fata

Acesta pisica a fost adoptata

Suntem doi frati, baiat si fata, avem vreo doua luni, am fost gasiti de o doamna la numai doua zile si am fost luati de un baiat si o fata care ne-au crescut cu lapte la biberon.
Ce dorim: iubire multa, cat cuprinde, multe alinturi, multe hartii cu care sa ne jucam, si sireturi, si mingiute, si maini de rontait si de-ale gurii, se-ntelege.
Ce oferim: toarcem pe gratis, mult si dragastos, oferim retete antistres si antiplictiseala numai de noi stiute.
Cu ce plusam: vom face mutre simpatice la fiecare prostie, deci nu avem cum sa va suparam.
Nu suntem noi de rasa si nici nu aratam a pisici ultra-stilate si sofisticate, dar nu avem nici mofturi, ne plac alte animale (numai sa ne placa si ele pe noi, ca noi n-avem frica, inaintam si spre guri de capcauni cascate…), ne plac pervazurile (sa fie cu geamuri inchise sau plasa, ca am auzit noi că ne-ar face bine la sanatate).
Am invatat admirabil de repede sa facem la litiera si sa ne spalam si singuri (mai cu lene asa, e drept, ca ne sta gandul la nazbatii).
Mai in detaliu, noi suntem:
Vuvuzela: fetita mica cu ochii de margele, mai independenta asa din fire, calma si iubitoare. Nu fac galagie (desi numele meu poate crea confuzii), mai mult ganguresc daca vrei sa vorbesti cu mine. A, si sunt mica-mica… cam asa, ca o mini-pisica.
Rambo: evident, eu n-am frica, la mine numele s-a nimerit.
Fiind baiat, se intelege ca-s mai zbenguit, dar sa ma vezi ce tooooorc, torc si nu ma mai opresc din iubit.
Adresa de email : ">

Suntem doi frati, baiat si fata, avem vreo doua luniEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.