17 Dec 2010

Pisicutza Degetzica

Acesta pisica a fost adoptata

Spirit aventuros, vrea sa paraseasca apartamentul natal in cautarea noii ei familii. Se antreneaza intens cam de-o luna sa ia viata in piept (are note foarte bune la cursurile de igiena, la sport, teatru, muzica etc – he-he!). S-a echipat cu buna dispozitie, optimism si curaj; a cam jbarcit-o la capitolul aut-fit, a amestecat stilurile – a vrut rochita neagra, dar nu s-a hotarat in privintza incaltarilor, asa ca si-a ales botine „in dungi”, negru cu alb. E inca dovada de originalitate si nonconformism, asa ca, va rog fiti toleranti daca doriti sa nu puna la suflet treaba cu degetzelele tarcate.
Nu-i pretentioasa! Vrea de la Mos doar un bol cu „croantze”, ceva laptic, si un loc caldutz in care sa se faca ghem. Apropo de ghem – e nebuna dupa ciucuri!!
Adresa de email : ">

Spirit aventuros, vrea sa paraseasca apartamentul natal in cautarea noii ei familii. Se antreneaza intens cam de-o luna sa ia viata in pieptEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.