31 Oct 2010

Pisicuta tigrata

Acesta pisica a fost adoptata

Ofer spre adoptie pisicuta tigrata, cu nasuc negru, de aproximativ 2,5-3 luni. Am salvat-o de sub scara blocului la sfarsit de Septembrie, cand se pierduse de mama ei, o vagaboanda aciuata pe la bloc. Acum este deparazitata intern si extern, invatata la tavita si cu mancare speciala, uscata sau umeda. Este foarte jucausa si afectuoasa. Locuiesc intr-o garsoniera si mai am o pisica batrana, nu le pot tine pe amandoua, dar imi doresc sa gasesc acestei pisicute o casa primitoare, cu cineva care sa o iubeasca si sa o ingrijeasca.
Pot fi contactata la nr de telefon 0311078496 intre orele 15-22, iar la emailul nonstop. Oferta valabila numai in Bucuresti.

Adresa de email : ">

Ofer spre adoptie pisicuta tigrata, cu nasuc negru, de aproximativ 2,5-3 luni. Am salvat-o de sub scara blocului la sfarsit de Septembrie, cand se pierduse de mama eiEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.