7 Iul 2010

Pisicuţă schilodita la un picioruş dupa ce a lovit-o o masina

Acesta pisica a fost adoptata

Pisicuta spre adoptie
Pisicuţă de cca 2 luni a fost lovita de o masina si a ramas cu o lăbuţă schilodită.
A fost gasita intr-o gradina interioara de bloc, deshidratata, slaba moartă si foarte speriată.
O femeie miloasa a reuşit sa o prinda si a dus-o la doctor unde in urma analizelor s-a constatat ca a fost afectat nervul sciatic.
Pisicuţa a fost deparazitata intern şi a fost hidratată. Doctorul a constatat ca pisicuţa nu este in stare sa suporte o anestezie si o operatie, ca ar risca sa moara pe masa de operaţie, si se incearca recuperarea nervului deocamdata, prin masaj si injectii. De asemenea, i s-au curatat urechiusele, şi i s-au administrat injectii cu aminoacizi si vitamine.
Deocamdata pisicuta este sub tratament si beneficiaza si de o atentie deosebita din partea doamnei miloase…DAR oricat ar conta o asemenea atentie, nimic nu se compara cu o casa adevarata si o persoana care sa o indrageasca si sa o aibe alaturi mereu.
Pisicuta este fffff cuminte, toarce instantaneu si “deocamdata “unde o pui acolo stă .
Pentru orice persoană sufletistă si interesată o poate avea, in urma contactării la nr de telefon : 0726.759.778 Dana Ghe.

Adresa de email : ">

Pisicuta este fffff cuminte, toarce instantaneu si “deocamdata “unde o pui acolo stăEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.