13 Feb 2010

Pisici care ar putea să vă dea coşmaruri

De ce iubim pisicile? Sunt pufoase, alintate şi haioase. Unii dintre noi iubesc însă feline care nu se înscriu în tiparul clasic şi care nu stau prea bine la categoria aspect.
Urâţenia absolută poate aduce celebritate. Aşa s-a întâmplat şi în cazul celei mai hidoase pisici din lume: Ugly Bat Boy (Băiatul liliac urât). Aspectul său bizar l-a transformat chiar într-o atracţie turistică.

„Băiatul urât” are zece ani şi nu se ştie din ce rasă face parte. Felina îşi petrece mare parte din timp încălzindu-se pe un calculator la Spitalul Veterinar Exeter, din New Hampshire, SUA. Angajaţii spun că au fost nevoiţi să pună afişe prin spital pe care au scris că pisica este normală. Singura ei problemă este aspectul neatractiv. Ei spun că „Băiatul Urât” are însă o frumuseţe interioară extraordinară. „Liliacul” nu este singurul care nu a avut parte de o zână bună la naştere.Sursa: Realitatea

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.