12 Dec 2011

Pisica speciala

Acesta pisica a fost adoptata

Ducesa este o pisica speciala, care a trecut in scurta ei viata prin mult mai multe drame decat ar fi suportat majoritatea sufletelelor strazii: a ramas de mica fara un ochi.
Am gasit-o infectata si flamanda, fara nici o sansa, fara nici o speranta in ochisorul sanatos. A fost operata de un medic deosebit si viata i-a fost salvata, ochiul drept insa nu.
Cu toate ca a trecut prin niste experiente traumatizante si dureroase, Ducesa este o pisica optimista. E vesela si jucausa, atat cu oamenii cat si cu alte pisici. Are un camin provizoriu, dar speram sa-i gasim de sarbatori o familie care s-o iubeasca asa cum merita, s-o primeasca in casa ei calduroasa si s-o lase sa ofere tot ce are de oferit. Are nevoie sa-si continue viata intr-un apartament sau intr-o casa, deoarece afara nu se poate proteja, data fiind conditia ei. Stie insa sa foloseasca litiera si toarce zgomotos de cate ori i se ofera afectiune.

Adresa de email :

IMG_3930.JPG (1 MB)

IMG_3930.JPG (1 MB)
IMG_3916.JPG (1 MB)

IMG_3916.JPG (1 MB)

IMG_3928.JPG (927 KB)

IMG_3928.JPG (927 KB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.