25 Mai 2011

Pisică rasa Devon Rex

Acesta pisica a fost adoptataOfer spre adopție femelă rasa Devon Rex în vârstă de 2 ani jumate. Se oferă sterilizată. Pisica se oferă DOAR cu contract de adopție și DOAR unei persoane care are măcar o altă pisică, ca să aibă companie. Este obișnuită și cu câinii, chiar pot spune că îi adoră.
Despre caracterul ei pot să vă spun că este o pisică foarte energică și jucăușă, deci nu e pentru cei care sunt de concepția că pisică trebuie să fie un bibelou, să stea acolo unde o pui. Găsește tot timpul prin casă ceva cu care să se joace, face tot felul de tumbe, salturi și giumbușlucuri. Îi placesă stea cățărată pe umărul proprietarului. Este o pisică deosebită doar pentru o persoană la fel de deosebită. Îmi doresc pentru ea o familie în care să fie cel puțin la fel de iubită cum a fost și în familia noastră.
Exclus familiile cu copii mici. Mai multe detalii la tel. 0748 117 227.
Adresa de email :

Ofer spre adopție femelă rasa Devon Rex în vârstă de 2 ani jumate.Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.