9 Iun 2017

Pisica pentru sterilizare.

Buna ziua,

Socrii mei au o pisica abandonata pe care au primit-o in curte pentru a-i oferi o masa calda. S-au atasat mult de ea si au pastrat-o. Insa pisicuta a crescut si motanii nu-i mai dau pace (nici nu stim de pe unde tot apar). Asa ca s-au decis sa o sterilizeze caci nu avem cum sa pastram atatia puisori de pisica. Acum are 5 de 4 saptamani si jumatate. Insa nu isi permit interventia.
Am dori sa stim daca putem face sterilizarea gratuit (cu sprijinul Dvs.) la cabinetul din Codlea (VetPoint). Daca aveti colaborare cu acesta. Si, de asemenea cand anume este momentul propice pentru aceasta interventie avand in vedere varsta puiutilor.

Multumesc,
Cristina

Un raspuns

Buna ziua,
Dupa cate stiu eu, acesta este un site de promovare pentru adoptiile de pisici.Nu este administrat de vreo asociatie de protectie a animalelor , ci de voluntari .In plus, multe dintre asociatii sunt formate din voluntari si isi finanteaza activitatea din fondurile proprii si din donatii care sunt destul de putine,deci ajutorul financiar nu prea poate fi furnizat de dansii.
Cea mai buna solutie ar fi sa discutati dvs. cu cei de la cabinete, eventual puteti obtine o reducere, si tot cei de acolo va pot spune cand poate fi sterilizată pisicuta- de obicei, dupa ce puii sunt intarcati si nu mai depind de laptele ei.
Toate bune.Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.