13 Dec 2009

Pishpirici, tigrut cu ochi veeeeerzi

Acesta pisica a fost adoptata

Pishpirici, tigrutzul, a fost gasit la marginea junglei (adica langa un zid), unde cautase adapost ranit fiind in urma unei lupte cu alte animale din jungla (adica cu o masina care l-a calcat sau cam asa ceva). Pishpirici avea o fractura deschisa la labuta dreapta din fata, dar pentru ca a zacut cam 2 zile in aceasta stare pana s-a gasit un alt animalut (adica un om) care sa-i ofere ajutorul (adica sa-l duca la vet), viteazului tigrutz nu i-a mai putut fi salvata labuta si a fost amputata. Poate nu intelegeti: el este atat de viteaz incat nici nu-i simte lipsa! Totusi, a realizat ca nu se mai poate lupta cu alte animale, dar ambitios fiind, si-a propus sa devina sportiv de performanta!!! Astfel, efectuam zilnic urmatoarele exercitii: mersul (la pas, in graba, in foarte mare graba), alergatul, urcatul in pat si JUCATUL cu sarituri si tasniri prin aer!!! Vanatul se limiteaza deocamdata la hartiute si franjuri. Pishpirici e foarte sociabil si afectuos, fara sa fie insistent: tooooooooooarce de cand te vede, dar sta cuminte si asteapta sa ai timp de el. Daca n-ai timp de el, nu-i nimic, el continua sa toarca pana cand … nu-i mai rezisti.
Parerea celorlalte animale din jungla care l-au vazut pe Pishpirici (adica eu si cativa prieteni): este o minune de pisoi care isi va arata recunostinta toate cele 9 vieti pisicesti ale lui pentru faptul ca acum traieste. Lipsa labutei nu-l afecteaza deloc, este atat de fericit ca poate alerga si sari, incat nu are nicio importanta ca o face doar cu trei piciorute!!!
http://picasaweb.google.com/madalinaster/PisoiMic?authkey=Gv1sRgCO2U_IO0u4f0Xg&feat=directlink
Adresa de email :

Este o minune de pisoi care isi va arata recunostinta pentru ca acum traieste

Este o minune de pisoi care isi va arata recunostinta pentru ca acum traiesteEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.