20 Mar 2017

Pierdut pisicuta
Pisicuta crescuta in apartament in varsta de 4 luni.
Am iesit la picnic in zona unei paduri si s-a speriat.
Raspunde la numele Maya si e foarte prietenoasa si jucausa.
E sufletul meu, din data de 13 martie o caut zilnic si nu o gasesc.

Un raspuns

Nu renunta sa o cauti, daca ai fotografie cu ea pune-i anunt in zona in locuri pe unde trece lume. Urmareste pe FB la animale pierdute-gasite.
Daca s-a speriat e posibil sa fie ascunsa undeva in zona si nu iese de teama, chiar daca ai trecut prin apropiere.
In vara anului trecut, pisica de la bloc pe care a hranesc, s-a luat dupa mine, distanta de 2 strazi, s-a speriat de o masona a pompierilor si nu am observat unde a disparut. Am gasit-o dupa 5 zile, in copac, in fata blocului unde a fost masina pompierilor. Probabil toata perioada a stat ascunsa in subsolul acelui bloc. Am trecut pe acolo in fiecare zi, dimineata si seara cand nu era asa trafic, la ore mai linistite, dar nu a iesit chiar daca am chemat-o, pentru ca era prea speriata.
Daca o gasiti, nu o mai duceti afara, cand se sperie, oricat de blande ar fi, au reactii neasteptate. Daca doriti sa fie la aer, achizitionati plasa speciala pentru montat la geam, la balcon ( pe internet la zooplus). E foarte important la 7 – 8 luni sa fie starilizata, altfel, in perioada imperecherii va cauta sa iasa, sa caute partener.Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.