10 Mai 2011

Pierdut pisica alb cu negru semn distinctiv – o pata neagra langa piept sub forma unei inimi.

Pierduta/1 mai 2011 din zona Cotroceni sector 5 dar este posibil sa fie lasata in alt cartier; O avem de 11 ani, o cheama Perdi si a trait in casa, probabil foarte speriata. Contez pe empatia voastra! daca o vedeti/gasiti anuntati la 0744 332504. Recompensa 1500ron
Adresa de email :Sursa: Adoptiipisici.ro
2 comentarii

incercati s-o cautati dupa ora 8-9 seara , sau dimineata – pana in ora 6. Pisicile sunt mai active noaptea , si , oricum , prefera sa iasa dupa ce se potoleste larma .Intr-un oras mare asa cum este Bucurestiul , si noaptea e galagie – dar , oricum , eu mi-am regasit intotdeauna pisicile noaptea , pe una dupa 2 zile , iar pe una dupa aproape 2 saptamani – sunt sanse si dupa ce trece timpul…

va sugerez sa lipiti afise cu ea , si sa discutati cu oamenii pe care-i vedeti ca-si plimba cainii – ei sunt iubitori de animale , si sunt sanse mari ca acestia sa empatizeze cu dstra .

Multumesc Raluca
problema mea este ca am motive intemeiate sa cred ca a fost luata si cine stie in ce zona lasata; unde in Bucuresti? am pus afise pe la statiile de metrouri din zona dar si mai departe.
Nu pot sa imi imaginez ca o pisica care a stat 11 ani pe langa casa (si daca plecam noi plangea la poarta)poate dispare, asa, dintr-o data. Lumea imi spune ca poate „s-a dus sa moara” dar nu era absolut de loc bolnava/ Multumesc inca o data.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.