24 Apr 2017

Pierdut pisica : 0724906854

Va rog sa dati un share, poate o vede cineva.
Eu locuiesc in zona sagului, pe strada iederei, pe langa fosta ciuperca.
Daca ati vazut-o, va rog luati-o si contactati-ma la numarul de telefon :0724906854.
Pisica mi-a plecat pe geam, cand dormeam.
Nu tineam geamul deschis niciodata, era doar intre – deschis, in sus, pentru aerisire, insa a invatat sa se catere.
Stau la etajul 5 prin urmare nu stiu daca este ranita, daca a patit ceva.
Nu este nevoie sa-i faceti nimic, doar luati-o sa nu plece mai departe si contacti-ma sa vin sa o iau.
Adresa de email:
Telefon: 0724906854


Sursa: Adoptiipisici.ro
2 comentarii

cauta pisica la subsolul blocului, pune anunturi in zona cu poza ei si date de contact. Poate a vazut=o cineva

E posibil sa stea ascunsa undeva (cum ar fi subsol)din cauza speriturii sau a durerii, daca s-a ranit. Chiar daca treceti pe langa locul unde se afla, daca este speriata, nu va raspunde. Trebuie sa insistati si sa reveniti de mai multe ori prin aceleasi locuri pe unde credeti ca ar putea fi, la ore cand este mai liniste afara, dimineata sau sera cand nu este trafic.
Problema e daca este ranita si nu poate sa se deplaseze chiar daca va aude.
Spun din experianta. Anul trecut pisica blocului, s-a luat dupa mine, distanta de doua strazi, s-a speriat de masina pompierilor si nici nu am observat unde adisparut. Am cautat-o, in fiecare zi, dimineta si seara, a aparut dupa patru zile, am gasit-o mieunand intr-un copac, intr-un loc pe unde am trecut de foarte multe ori cand am cautat-o, probabil a stat ascunsa la subsol (dar ea a cazut, nu a fost acidentata).
Daca o veti gasi, pentru a nu se repeta problema, cautati pe internet la zooplus, plase speciale petru geam si balcoane, pentru pisici sau sunt niste piese care se ataseza la geamuri, cand sunt rabatate, sa nu mai fie spatiul acela liber, pe unde nu doar ca pot sa sara, dar pot sa si ramana agatate in deschizatura.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.