6 Ian 2010

Paulica „Siamezul”, BAT-man „Forever” and Kitty

Acesta pisica a fost adoptata

Dragii mei, vi-i le prezint pe PAU-lica, BAT-man (baieteii) si KITTY (fetita). Sunt de insurat/maritat fara pretentii de zestre sau contract prenuptial. Sunt de rasa… metisa, cu puternice influente europene si o usoara tenta „May-Dan” – hehe. Pentru orice eventualitate va pot pune la dispozitie si un mic arbore genealogic in imagini (bunicii si parintii in portrete de aparat :P)
Sa revenim la vedete:

– PAU-lica: alb-creme, cu nasuc, urechi, codita si picioruse pudrate cu cafeniu, exceptie fac doua degete – cate unul la fiecare piciorus din spate – albe ca varul. Ochi bleu ciel, usor sasiu :P. De aici porecla de „SIAMezul”; mai are una: „Hiena”, care insa nu-l defineste aproape deloc – ca si numele dealtfel – nu e batuta-n cuie, botezul propriu-zis nu s-a efectuat inca.E doar obstinent si curajos.

– BAT-man: i se schimba culoarea in functie de job-ul pe care-l are de facut, fiind la baza alb – dupa cum se poate vedea la fatza sub masca, insa poarta un costum tarcat gri/negru. Manushi si cisme albe. Foarte circumspect, are tendinta de a-ti sorbi vorbele (cu ochii lui imensi si verzi) – un adevarat domn, cu tact, stie sa asculte!

– KITTY ar fi fost Cat-woman daca nu era asa micutza si melancolica – fara sa cada-n patologic. Costumul ei de eroina este negru (masca, spate si codita) pe alb, iar ochishorii-i sunt bleu-vert. Temerara, solitara si vitezomana.
Toti sunt bine-merci (insa deocamdata nevaccinati),sanatoshi,jucaushi, cunosc treaba cu „laditza”, mananca croantze – adica hrana uscata – si papa bun umed.

Puteti sa-i chemati cum doriti – nu raspund la numele actuale, ei nu cred ca-i reprezinta, sau asa ceva – esential e sa-i CHEMATI !!

Asteptam cu drag petitori :)))

Adresa de email :

Sunt de insurat/maritat fara pretentii de zestre sau contract prenuptial

Sunt de insurat/maritat fara pretentii de zestre sau contract prenuptialEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.