15 Iun 2011

O frumusete stranie

Acesta pisica a fost adoptataAdithi este o femela salvata de pe strada de o studenta din Africa de Sud care a plecat definitiv din tara si a lasat-o la noi. Probabil a fost maltratata pentru ca avea coada rupta – a trebuit amputata. Nu are treaba cu nici o alta pisica, se teme de caini si de oameni – scuipa cu sarg daca te apropii de ea si fuge, se ascunde insa nu scoate macar ghiarele sau nici prin gand nu-i trece sa muste – daca o iei in brate si-i vorbesti bland si o mangai, se lipeste de tine.
A fost sterilizata si s-a constatat ca urma sa nasca 2 puiuti – erau compromisi ca a trecut si ea prin epidemia de gripa si a fost tratata cu antibiotice, insa s-a trezit un instinct matern foarte puternic in ea – a devenit deosebit de protectoare cu puiutii – sa nu indrazneasca cineva, om sau pisica sa fie dur cu ei ca da palme :))
Este pisica unui singur stapan – cu rabdare ajunge sa te considere din „gasca” si nu se ascunde de tine, iti vorbeste, iti toarce, vine si se alinta!
Adresa de email : ">

Adithi este o femela salvata de pe strada de o studenta din Africa de Sud care a plecat definitiv din tara si a lasat-o la noiEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.