1 Feb 2011

Moto are mare nevoie de o casuta!

Acesta pisica a fost adoptata

Moto este o pisica de aproximativ 2 ani, sterilizata, deparazitata si bine educata. Foloseste litiera si nu face mofturi la mancare.

Are o poveste interesanta, care a inceput trist, dar care, speram, va avea un final fericit.

Moto este o pisicuta care a reusit sa scape din coltii unei haite de caini de langa blocul nostru. Am luat-o la noi pentru ca fusese ranita si astepta si puiuti. Dupa doua saptamani au aparut 5 gemotoace pe care Moto,impreuna cu noi si catelusa noastra, i-a crescut si ingrijit cu multa atentie si responsabilitate. Pe masura ce s-au facut mari am reusit sa gasim pentru ei casute si stapani buni si suntem foarte recunoscatori pentru asta.
Acum speram sa gasim si pentru Moto o familie buna care sa isi doreasca o pisica isteata si cuminte.

Moto s-a adaptat foarte repede la traiul in apartament, ceea ce ne face sa banuim ca la un moment dat a locuit intr-un apartament. Nu stim daca s-a pierdut sau a fost data afara.
Este o pisicuta fara probleme de adaptare, dovada fiind faptul ca a supravietuit langa blocul nostru si ca s-a adaptat foarte usor la noi.
Daca va doriti sa o adoptati pe Moto si daca mai aveti intrebari despre ea, va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

PS. Se numeste Moto pentru ca dormea pe motocicleta de langa bloc 🙂

Adresa de email : ">

Moto este o pisica de aproximativ 2 ani, sterilizata, deparazitata si bine educataEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.