19 Ian 2010

Motanul care lua autobuzul in fiecare zi a murit calcat de o masina

O pisica din Anglia, care a devenit faimoasa pentru faptul ca s-a urcat intr-un autobuz, timp de patru ani, si a coborat la aceeasi statie, a decedat in timp ce traversa strada pentru rutina zilnica.

Casper a fost calcat de o masina, al carei sofer nici macar nu a oprit pentru a-i acorda primul ajutor. Stapana sa, Susan Finden, in varsta de 65 de ani, este distrusa de intamplare.

„Toata lumea il cunostea pe Casper, era un motan foarte sociabil. Ii placea sa se plimbe zilnic cu autobuzul. Din pacate, un sofer l-a lovit si a plecat mai departe”, a povestit femeia imdurerata.
„Ii voi duce dorul, era un animal foarte dragastos si avea o personalitate puternica”, a continuat ea.

Motanul, in varsta de 12 ani, a fost salvat de la un centru de animale in 2002, iar din 2005 a inceput sa dispara de acasa.

„L-am botezat Casper pentru ca avea obiceiul sa dispara ca o fantoma. Dar apoi am aflat de la soferii din oras ca se urca in autobuz zilnic si se plimba de la un capat la altul al liniei. Statia este chiar in fata casei noastre”, a mai spus Susan.

In semn de respect fata de animalul sau preaiubit, stapana a arborat o pancarta in statie pentru a-i informa pe calatori despre moartea lui Casper.Sursa: ROL

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.