15 Iun 2012

Motanul birmanez Tami caută părinți iubitori!

Acesta pisica a fost adoptata

În luna mai a anului acesta, stăpânul lui Tami, tatăl meu, a decedat în mod tragic lăsând pe lângă o familie îndurerată și acest suflet nevinovat. Noi, copii, nu ne putem ocupa pentru că nu mai locuim în țară și în străinătate nu avem voie cu animale în locuință. Din acest motiv căutăm urgent o familie dispusă să-l adopte, așa cum și tatăl meu o făcuse la rândul lui.

Este un motan birmanez de 8 ani, crescut în casă, liniștit și iubitor odată ce cunoaște stăpânul, că a suferit mult la viața lui, noi adoptându-l de la o familie care nu l-a tratat cu prea multă afecțiune. Este educat, vaccinat, deparazitat intern și extern, nesterilizat(sterilizare posibilă dacă este nevoie), face la litieră și când nu stă in colțul lui să moțăie îi place să “discute” cu lumea și dacă vrei îți aduce aminte dimineața să mergi și la servici.
Tami locuiește în prezent la o pensiune pentru animale în Râșnov de unde poate fi transportat la Brașov.

Sperăm să găsim o familie care să poată să-l iubească la fel de mult precum tatăl meu, că el atâta și-ar fi dorit, ca să aibă cineva grijă de Tami…

Adresa de email :

Tami.jpg (110 KB)
Tami.jpg (110 KB)

IMG_5336.JPG (1 MB)

IMG_5336.JPG (1 MB)

tami1.png (5 MB)

tami1.png (5 MB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.