5 Aug 2011

Motanica cel abandonat

Acesta pisica a fost adoptataURGENTA! CONSTANTA SI IMPREJURIMI, LA CURTE
Motanica a crescut pe balconul unei pensionare. S-a facut mare si…nu a mai fost dorit nici de ea, nici de copiii acesteia care vin in vizita si…nu suporta animalele. Asadar, au gasit solutia ideala, si-au zis ei, si au scos motanul in strada, in fata blocului ca na, „e animal si se va des…curca”. Dar bietul Motanica nu a inteles ce se intampla, nu a inteles de ce este gonit si certat ca sa plece, a inceput sa planga si s-a lipit apoi de usa blocului, doar doar cineva isi va da seama de greseala facuta si il va lua inapoi. Nu stie sa se descurce afara, nu stie ca in orice moment unul dintre cainii din jurul blocului il poate sfasia. O zi si o noapte a plans si a tremurat de frica. Cuiva i s-a facut mila. Evident, cineva cu casa plina de animale.
Motanica cel tremurand si speriat a ajuns intr-un apartament unde nu este deloc agreat de celelalte animale si bietul nu este obisnuit sa traiasca in interior (sta mai mult intr-o cusca), nu l-a invatat nimeni nici macar ce este ladita de nisip, din pacate.
Are aproximativ un an, este deosebit de frumos, este foarte timid insa vorba buna mereu il face sa se alinte. Stie cand este certat, este foarte ascultator. In ochii lui citesti o tristete mare, aceea a abandonului, a celui ramas in voia sortii. Motanica se simte al nimanui si cauta si el un locsor al lui, cauta o CURTE si un stapan care sa-l iubeasca. Nu creaza probleme, vrea doar o vorba buna si sa fie ingrijit. Se ofera unuei persoane responsabile, cu dragoste pentru animale. Este deparazitat intern si extern, este programat la castrat si vaccinat. Lunar voi oferi 2 kg boabe pentru el. Ii oferim transportul.
Faceti o fapta mare daca aveti un coltisor de curte! Oferiti un viitor frumos unui motan alungat care nu a gresit cu nimic, unui suflet care in acest moment este extrem de speriat. Merita o soarta buna, este istet, cuminte si ascultator si deosebit de frumos…doar putina iubire si o vorba buna ii sunt de ajuns.
Pentru detalii ma puteti contacta la 0740.312.630, la e-mail sau aici, pe facebook.
Adresa de email :
motanica.jpg (2 MB)
motanica.jpg (2 MB)


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.