17 Apr 2013

Motanel alb, ochi galbeni

Nume: fara nume
Localitate: Bacau
Sex necunoscut, varsta necunoscuta
Adaugat la data: 17 Apr 2013
Telefon: 0741656785
Etichete: , , ,
Processing your request, Please wait....

motanel alb, in varsta de un anisor. Este castrat, deparazitat, are zgarda rosie 😀 si e foarte ascultator. Mananca aproape orice, desi in principiu ii dam mancare pentru motanei castrati ca sa nu se imbolnaveasca. Suntem mare si folosim intotdeauna litiera. Miorlaim incet si prindem toate mustele, tantarii, fluturii si orice fel de gandacel pe care il gasim. Seara la ora 20 avem program de joaca, alergam in sus si in jos, ne rostogolim, alergam hartiute si orice alta jucarie. In rest, dormim. Cat mai mult timp!!! Ne place sa stam la geam, dar nu ne aruncam fiindca am aflat deja ca asta doare (noroc ca eram la etajul 1 cand am incercat asta si nu ne-am accidentat deloc grav). In rest, suntem alintat si dormim pe tot ce inseamna moale. A! si am nevoie de un stapan grijuliu, iubitor de animale, care sa nu uite sa imi dea mancare si care sa ma alinte, sa ma ingrijeasca. Si inca ceva, ador sa ma plimb cu masina. Ma urc singur in gentuta de plimbare si zambesc la trecatori.
Adresa de email:
Telefon: 0741656785
DSCF9864
DSCF9862
DSCF9857

Promoveaza aceasta pisica pe blogul tau! Copiaza codul HTML:


4 mesaje

Buna seara,ma intereseaza daca mai este valabil anuntul pt. adoptia motanelului.Daca da ,sunt din Buzau si cum putem proceda?Multumesc anticipat!

mai e valabil anuntul?sunt din bacau, am sunat de multe ori dar nu rasp nimeni macar sa stiu mai e valab=il sau nu, ast raspuns andreea bacau

Mai este valabil anuntul? multumesc

sunt din bacau,mai e valabil anuntul?