18 Sep 2012

Motan birmanez cuminte si iubitor

Acesta pisica a fost adoptata

Am dori sa oferim spre adoptie unui iubitor/unei iubitoare de pisicute un superb exemplar birmanez, jucaus, iubaret, ascultator si inteligent. Din motive medicale (asteptam un bebe) nu mai putem oferi conditiile necesare spatiului vital pentru orice suflet de pisoi alintat.
Pisoiul are ochii albastri, e sterilizat, sanatos tun (niciodata vreo problema medicala), si pe cat este de frumos pe atat este de afectuos. Intelege cand vorbesti cu el, vine cand e chemat, raspunde prin mieunat la numele lui sau la diverse cuvinte si e un animal de apartament (nu stie ce inseamna afara, nu dorim sa-l oferim in conditii de curte sau spatiu deschis).
La defecte putem spune ca e e un Garfield birmanez, cersetor atat de afectiune si foarte pofticios. E ideal pentru persoane singure care au nevoie si pot oferi o doza de afectiune.

Adresa de email :

chappi1.jpg (117 KB)

chappi1.jpg (117 KB)
chappi2.jpg (175 KB)

chappi2.jpg (175 KB)

chappi3.JPG (278 KB)

chappi3.JPG (278 KB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.