1 Aug 2011

Motan birmanez

Acesta pisica a fost adoptata

Toby este un motan birmanez , sterilizat, in varsta de 4-5 anisori. A avut o viata nefericita pana acum, deoarece a stat la o femeie care-l batea crunt, la fel ca pe celelalte animale ale ei. Din fericire Toby nu mai sta acolo, ci la mine in baie, pentru ca celelalte pisici nu-l prea au la suflet. Este un motan afectuos care cerseste mangaieri si tanjeste dupa dragoste, avand in vedere ca nu a avut niciodata parte de asa ceva. Din pacate, eu nu-i pot oferi viata pe care ar merita-o, iar in baie nu mai poate sta (sta deja de aprox. 3 saptamani) pentru ca e dornic sa iasa, sa se joace, sa doarma pe canapea sau in pat. Dupa viata chinuta si amarata pe care a dus-o, Toby merita tot ce este mai bun, de aceea sunt in cautarea (disperata) a unor stapani iubitori de animale, care sa locuiasca la curte si care sa mai fi avut pisici pana acum.

In ciuda aparentelor, Toby este totusi un pisic traumatizat si cu sechele, de aceea noii lui stapani trebuie sa fie persoane foarte intelegatoare si rabdatoare, care sa mai fi avut pisici si sa stie cum sa se comporte cu ele, sa fie dispuse sa-i corecteze, cu blandete, comportamentul atunci cand e cazul.
Sunt convinsa ca, odata integrat in noua familie, Toby va uita bataile si tratamentul inuman de care a avut parte toata viata.
Daca vreti sa-l adoptati pe Toby, va rog sunati la nr. 0721795521(Monica) sau adesa de mail

Adresa de email :

Fotografie0862.jpg (93 KB)
Fotografie0862.jpg (93 KB)

Fotografie0871.jpg (118 KB)

Fotografie0871.jpg (118 KB)

Fotografie0901.jpg (149 KB)

Fotografie0901.jpg (149 KB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.