26 Aug 2011

Mai exista in Bucuresti un cabinet unde se pot steriliza pisici gratuit sau aproape gratuit. Sunt fara stapan, au fatat si se pregatesc din nou.Le pot adopta dar nu le pot face fata la mai multe ,in plus ,momentan nu lucrez.Ma puteti ajuta va rog ?
8 raspunsuri

1.cei de la asociatia CUTU CUTU BUC. au o campanie de sterilizare GRATUITA, incercati sa luati legatura cu ei si sa-i intrebati care sunt pasii pentru sterilizare pisici.
2. clinica veterinara ORTOVET bucuresti, au preturi sociale si sigur daca aveti mai multe pisici pentru sterilizat va vor face un pret bun.
Succes!

va recomand cabinetul Ortovet, pe strada Fetitelor, in sectorul 3, aproape de Hala Traian.
telefon 031 4259177, 021 6425288
Au preturi extrem de mici pentru animale gasite pe strada, si in plus sunt niste veterinari deosebiti. Succes.

http://www.cutu-cutu.ro/content/centre-de-sterilizare-gratuita-cainilor-din-bucuresti-si-din-tara…sunt si pe aici cateva informatii

Va recomand cabinetul Eagle Vep pe strada Sergent Condurache Gheorghe nr. 23, e destul de aproape de statia de metrou Aparatorii Patriei. Sterilizarile pentru pisici si caini de rasa comuna sunt gratuite. Mergeti cu toata increderea, am castrat mai multe animale acolo.

daca stati in sectorul 1 va recomand cabinetul veterinar din spatele postei , ca reper , este si o clinica dentara si posta si o sala de karate , cabinetul este pe straduta din spatele lor , totul este absolut gratuit .

am vrut sa spun in cartierul Pajura , in sectorul 1 in spatele postei 🙂

La Eagle Vep nu se mai castreaza gratuit, numai la tarif social si numai pisicutele (nu si motanii). Am in curtea gradinii de la servici 3 pisici (un motan si 2 fete) si tare as vrea sa le castrez, si asa sunt destul de expuse ele (este o strada circulata de multe masini si oamenii tot fa scandal si vor sa puna otrava), macar puiuti sa nu faca. Stiti cumva o clinica unde chiar se poate castra gratuit?

Multumesc

In sectorul 4, am omis sa scriu 🙂Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.