29 Mai 2010

Lady, pisica tanara aprox. 1 an, curata, educata, sterilizata, rasa europeana, foarte jucausa si cuminte, stie sa vaneze soareci.

Acesta pisica a fost adoptata

In februarie 2010, in seara cea mai geroasa din iarna aceasta, am gasit-o in fata blocului pe Lady, o pisica alba cu pete negre si maro. Era gestanta, dupa 5 zile a facut 3 pisoi frumosi. Mi-a cerut din ochi sa o ajut, initial am vrut sa plec, sa o las afara si nu a insistat. Mi-a oferit intelegerea ei si s-a retras, desi cred ca ar fi murit daca ramanea in frig in starea in care era. M-a impresionat atat de mult comportamentul sau, incat am luat-o in casa si am ajutat-o. Sunt doua luni de atunci, dintre cei trei pisoi, doi au gasit stapani si a treia pisicuta (Lucky) inca isi cauta un om bun pe care sa-l distreze cu tumbele sale. Am numit-o Lady pentru ca are un chip tare distins, parca ar fi o cadra, e foarte blanda, calma si cuminte. Parca imi citeste gandurile si se comporta astfel incat sa ma bucure. Are bune instincte, in joaca simuleaza vanatoarea de soricei. A avut stapan, se vede dupa cat de bine este educata si de curata. E trista ca ar dori sa iasa afara, eu o oblig sa stea singura in casa (garsoniera) pentru ca sunt aproape permanent plecata.
Sper ca Lady sa-si afle stapan bun si doritor sa o mangaie si sa se bucure de ea!
Cristina Ursan
Bucuresti
Tel 0723 365757-Vodafone si 0749 279673-Orange
Adresa de email :

Era gestanta, dupa 5 zile a facut 3 pisoi frumosi

Era gestanta, dupa 5 zile a facut 3 pisoi frumosiEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.