6 Ian 2013

La cati ani pisicile fac pui sau la cate luni?
La cati ani sau luni fac pisicile pui?Si daca imi castrez motanul nu face pui nui asa,ca as vrea sa adopt o pisicuta tare frumoasa si este fetita…nu stiu ce sa fac!

5 raspunsuri

o pisica intra in calduri in jurul varstei de 8 luni.daca se imperecheaza in timpul perioadei de ciclu,are toate sansale ca dupa 60-63 de zile sa aiba puiuti.daca nu doriti puiuti este bine sa -i castrati pe amandoi sau doar fetita,daca efortul financiar este prea mare.asa ca adoptati daca va doriti.

Multumesc mult!O zi buna!

Pisicutele pot intra in calduri la varsta de sase luni. O pisica poate fi castrata incepand cu varsta de 4 luni , am vazut intr-un documentar . O sterilizare costa aprox . 150 de lei , dar in Bucuresti exista in fiecare sector si centre unde se pot steriliza gratuit si animalee cu stapan , dar care nu au posibilati finaniciare , pe baza de buletin ca sa faca dovada ca locuiesc in sectorul respectiv .

Multumesc!Eu sunt din Bucuresti! 🙂 sector 1

Personal, nu as castra o pisica la 4 luni, mi se pare… un copil. Veterinarul meu recomanda limita de 6 luni. Asa am procedat cu prima pisica pe care am avut-o. Riscul a fost ca, dintr-o pisica vioaie si cu trucuri in program, desi de talie mare pentru varsta ei (la 3 luni arata ca de 5), sa devina o pisica grasa, greoaie si care nu mai facea niciun truc.Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.