1 Aug 2012

Katy Perry a angajat un psiholog pentru pisicile ei, Kitty Purry şi Krusty The Cat

Katy Perry a angajat un psiholog pentru pisicile ei, Kitty Purry şi Krusty The Cat

Se pare că după divorţul de Russel Brand, cele două pisici Kitty Purry şi Krusty The Cat (numit după celebrul personaj din The Simpsons, Krusty the Clown) s-au comportat urât, fapt care a determinat-o pe Katy Perry să le angajeze un specialist în comportament felin. O sursă din anturajul cântăreţei americane a declarat pentru Daily Star că artista “este din ce în ce mai îngrijorată din cauza pisicilor ei şi a modului în care se comportă în ultima vreme. În ultimele două luni, obişnuiesc să dispară ore întregi şi nu mai comunică cu ea aşa cum o făceau în mod obişnuit”.
Katy ar fi de părere că acest comportament ar putea fi o reacţie la toate lucrările care se desfăşoară în casa ei de la Hollywood, unde se face o renovare amplă. Aceaşi sursă a declarat pentru Daily Star că pentru Katy Perry pisicile sunt mai mult nişte prieteni decât animale de companie, alături de care stă de vorbă şi se înveseleşte când are probleme. Potrivit mediafax, Katy Perry s-a luptat şi a câştigat custodia lui Krusty The Cat, pe care o adoptase împreună cu Russell Brand, după divorţul de acesta.Sursa: Ziua Veche

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.