7 Sep 2012

Judy, pisicuta de 4 luni, frumoasa foc, abandonata si salvata dintr-un motor, bucuria de viata intruchipata, te lecuieste de orice tristete!

Acesta pisica a fost adoptata

Sunt Judy (Judita), o felina europeana comuna de vreo 3 luni, salvata de curand dintr-un motor de masina dupa ce ex-stapana m-a smuls de la sanul mamei si m-a aruncat in cartier, sa ma descurc singura! M-am gandit sa ma fac mecanic auto, caci motoarele masinilor imi aminteau de siguranta din burtica mamei… dar mi s-a facut foarte foame si am miaunat cu disperarea si decibelii de care numai noi, puii de pisica abandonati stim sa o facem. Asa am atras atentia si am fost capturata de noua stapana care e OK, dar are prea multe pisici, salvate mai demult… Sunt o spendoare felina alba cu pete gri-argintii-tigrate, gracila, cuminte, jucausa, educata, sociabila si ma bucur de fiecare clipa de viata si cred ca pot contamina si pe noii parinti sa se bucure cu mine! Numai adoptati-ma, restul vine de la sine! Of course ca am si card de sanatate.

Adresa de email :

IMG_2359.jpg (2 MB)

IMG_2359.jpg (2 MB)
IMG_2361.jpg (2 MB)

IMG_2361.jpg (2 MB)

IMG_2360.jpg (2 MB)

IMG_2360.jpg (2 MB)Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.